Kindermusicals

Vlaamse Kindermusicals.jpg

DE GROTE INSTRUMENTENVOORSTELLING VAN LOTTA

LOTTA heeft een groot muziekboek geschreven vol met leuke liedjes en spelletjes. Dit boek wil ze natuurlijk met iedereen delen. 

 

Daarom komt LOTTA met een bolderkar vol met instrumenten naar jullie school. Ze stelt op spannende en grappige wijze de instrumenten voor en vertelt hoe deze ontstaan zijn, althans volgens Tante Cato.

 

Een interactieve voorstelling vol leuke liedjes en mopjes voor kinderen vanaf 3 jaar! 

 

Boek nu en krijg er het boek, de CD én de partituren gratis bij!

affiche instrumenten-2.jpg

   PRIJZEN

 

   1 voorstelling:             350€ 

   2 voorstellingen:         600€

   3 voorstellingen:         800€

   4 voorstellingen:       1000€

IK BEN RIKKI!

 

Rikki komt helemaal tot leven in deze hartverwarmende voorstelling vol muziek en humor.  Je fantasie gebruiken is in deze minimusical  een centrales thema. Mevrouw Eekhoorn en een kip die de kipkap rap zingt, zorgen voor hilarische momenten voor jong en oud!

 

De voorstelling duurt +/- 45 minuten. 

banner Rikki musical.jpg

PRIJZEN

 

1 Voorstelling          450€

2 Voorstellingen      800€

3 Voorstellingen    1100€

4 Voorstellingen    1350€

web1.jpeg

DE SPIEKPIETJES - MUSICAL

Het is zover! Iedereen maakt zich klaar voor de Sint. Maar hoe weet Sinterklaas eigenlijk wie er braaf was en wie niet? Daarvoor zorgen de Spiekpietjes! 

In deze musical maken we kennis met 2 Pietjes van de Spiekpietenschool die heel hard oefenen om een echt Spiekpietje te worden. 

Lukt het hen om Sinterklaas te overtuigen? Het wordt een spannende rit met hilarische momenten en de mooiste Sinterklaasliedjes. Er zijn zelfs een paar liedjes die extra voor deze musical geschreven werden. Benieuwd? Dan kom vast en zeker kijken!